KSQ voitokkaana 2-divisioonan avauksessa Talissa

Posted on Posted in Jäsenkirje, Kilpailut, Tiedotteet

Simo Toimelan raportti II-joukkueen syyskauden avauspeleistä:

KSQ II aloitti 21.9.24 kautensa 2-divisioonan kierroksella Talihallissa. Rosteriin saatiin tälle kierrokselle vahvistus ykkösjoukkueesta ja päivän kokoonpano olikin 1. Arttu Moisio 2. Simo Toimela 3. Niko Manula ja 4. Janika Irjala.

Kierroksen ensimmäinen vastustaja oli HSK Helsingistä. Arttu pelasi ykkösten pelissä Riku Salmista vastaan. Ottelu oli nopeasti ohi kolmessa erässä jokaisen erän päättyessä Artulle luvuin 11-1. Simo pelasi puolestaan Olli Marjomaata vastaan. Tämäkin peli oli melko nopeasti ohi päättyen 3-0 Simon hyväksi. Nikolla oli vastassaan Jan Riutta. Nikon kovasta väännöstä huolimatta pisteitä ei tullut tarpeeksi erävoittoon ja Jan vei ottelun nimiinsä 3-0. Janika pelasi Kenneth Granrothia vastaan. Janika otti pisteissä mallia Nikon pelistä ja näin ollen erävoitto jäi tällä kertaa saamatta. Ottelu 3-0 Kennethin hyväksi. Kokonaisuudessaan KSQ II vs HSK päättyi siis 2-2, jolloin pisteet ratkaisivat voittajan. KSQ II voitti mittelön viiden pisteen turvin!

Päivän toinen vastustaja oli PompS Porvoosta. Arttu pelasi Albert Andersonia vastaan. Jo ensimmäisessä mittelössä tavoiteltu 11-0 erä tuli tällä kertaa saavutetuksi ja Arttu voitti ottelun 3-0. Simon vastustaja oli Esa Wiljander. Simo löysi rentoutta peliinsä ja hoiti ottelun suoraan kolmessa erässä. Nikolla oli vastassa Esa Sallinen. Nikokin lähti tavoittelemaan huikeaa 11-0 erää, mutta joutui tyytymään kolmeen erään numeroin 11-1. Voitto tästä siis 3-0. Janikan toinen peli oli Alexander Backia vastaan. Muiden tavoin Janika hoiti oman ottelunsa vauhdilla voittaen 3-0. KSQ II vs PompS siis päättyi voitokkaasti 4-0.

4. Janika Irjala vs Alexander Back 11-7, 11-6, 11-6

KSQ II seuraava kierros on kotikierros, joka pelataan 2.11. Tähtisquash-hallilla